Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Infrarood panelen

Infrarood panelen zijn een duurzaam alternatief om gericht uw huis te verwarmen. Door de panelen te installeren op plekken waar u de meeste tijd doorbrengt, zoals boven de bank, de eettafel of in de slaapkamer, kunt u efficiënt uw woning verwarmen en daarmee energie besparen.

Energie besparen met infrarood panelen

Infrarood panelen verwarmen niet de hele ruimte, maar stralen gerichte warmte uit naar plekken waar u de panelen laat installeren door middel van langgolvige infrarood stralen. Hierdoor verwarmt u zeer efficiënt en kunt u besparen omdat u minder kwijt bent aan gas. De verwachting is dat de gasprijs naar verhouding duurder zal worden dan de prijs van stroom, waardoor infraroodpanelen een toekomstbestendige verduurzaming zijn voor uw woning.

Infrarood panelen monteren

Onze infrarood panelen zijn eenvoudig te monteren op de gewenste plekken aan de muur of het plafond. Met behulp van pluggen kunt u ze eenvoudig vastschroeven aan het plafond. Daarnaast moeten de panelen worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en kunt u direct de panelen gebruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en afwerkingen? Neem gerust contact op of bezoek onze showroom.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!