Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Een inzethaard in een bestaande open haard laten plaatsen: wat zijn de kosten? 

Bent u de bestaande open haard helemaal zat? U kunt hier eenvoudig een inzethaard in laten plaatsen. Maar hoe werkt dit precies? Wat zijn de voordelen en mogelijkheden? Hoe zit het met de kosten? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Lees verder of kom eens langs in onze showroom in Sint Annaland. 

Een inzethaard in een bestaande open haard plaatsen

Bent u niet tevreden met uw bestaande open haard? Dan is het een goed idee om hier een inzethaard in te laten plaatsen. Een inzethaard heeft ook nog eens verschillende voordelen ten opzichte van uw bestaande open haard. Zo is een inzethaard over het algemeen een stuk veiliger, vanwege het gesloten ontwerp. Bovendien kunnen ze de ruimte efficiënter verwarmen. Dit komt doordat een inzethaard de warmte beter vasthoudt en gelijkmatiger verdeeld over de kamer. Maar wat zijn de kosten hiervan precies? 

Wat zijn de kosten? 

Het is logisch dat u zich afvraagt wat de kosten zijn van het plaatsen van een inzethaard. De prijzen voor onze inzethaarden beginnen vanaf €1200. De kosten voor installatie worden apart berekend aan de hand van uw wensen. Bij VUUR! kunt u altijd rekenen op eerlijke prijzen. Natuurlijk moet ons werk betaald worden, maar we denken graag met u mee. We kijken naar de mogelijkheden voor wie het nodig heeft. We laten u niet in de kou staan! 

Vrijblijvend adviesgesprek aan huis 

Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten komen wij graag eens bij u langs. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we u graag meer over het laten plaatsen van een inzethaard in een bestaande open haard. We nemen dan direct de situatie op en geven advies over de mogelijkheden. Daarnaast beantwoorden we al uw vragen en helpen we u bij het kiezen van uw inzethaard. Op openingsdagen bent u ook van harte welkom in onze showroom in Sint Annaland. Hier kunt u alle inzethaarden op uw gemak bekijken.

Wij helpen u van levering tot installatie 

Bij VUUR! kunt u rekenen op uitgebreide service. We leveren de inzethaard en helpen u ook graag met de installatie. Het laten plaatsen van uw inzethaard in de bestaande open haard is zo gebeurd dankzij onze vakman Cornelis Mekelenkamp. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen op een professionele installatie. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van het eindresultaat!