Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Bezoek onze kachels en haardenwinkel

In onze kachels en haardenwinkel in St. Annaland kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe kachel of haard. U ontdekt er de verschillende soorten kachels. U proeft de sfeer van een kachel in huis. En u kunt u laten adviseren over de mogelijkheden voor uw woning. Plan uw bezoek aan onze showroom zodat Cornelis alle tijd heeft om u uitgebreid te vertellen over alle kachels en haarden in de winkel en u kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen.

Online kachels en haardenwinkel

Wanneer u alvast een goed beeld wilt krijgen van wat er allemaal te koop is, kunt u voorafgaand aan uw bezoek aan ons alle kachels en haarden uit de winkel alvast eens online bekijken. Op onze website vindt u een zeer compleet aanbod aan kachels en haarden. De webshop is gevuld met merken als Altech, Spartherm, Jydepejsen, Charlton & Jenrick en Dimplex. Het aanbod is zeer gevarieerd: van zeer efficiënte en traditionele speksteenkachels tot moderne bio-ethanol haarden. Ook wanneer u de voorkeur geeft aan elektrisch stoken, heeft u bij ons voldoende keuze.

Een kachel of haard kopen

Een kachel of haard is een opvallend onderdeel van het interieur en kan ook heel sfeerbepalend zijn. Wanneer u een kachel of haard gaat kopen is het daarom belangrijk om een goede en weldoordachte keuze te maken. Hierbij is het bijvoorbeeld goed om rekening te houden met uw woonstijl. Maar ook de omvang van de ruimte is bepalend, zeker wanneer u deze geheel wilt kunnen verwarmen met uw nieuwe kachel of haard. Het is daarom aan te bevelen om u goed te verdiepen in de kenmerken en uw wensen goed op een rijtje te hebben. Kunt u hierbij wel wat advies gebruiken? Cornelis staat graag voor u klaar! Een bezoek aan onze kachels en haardenwinkel kan u ook helpen bij het vinden van de juiste kachel of haard. Hier zijn namelijk diverse opstellingen te bekijken zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Openingstijden showroom

Onze showroom is beperkt geopend:

  • elke zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur (m.u.v. de laatste van de maand)
  • vrijdag op afspraak

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u de winkel bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur.

Bezoek aan huis

Onze kachels en haardenwinkel in Sint Annaland is een mooie plek om u te kunnen oriënteren op de mogelijkheden en om kachels en haarden ‘live’ te bekijken. Maar voor het beste advies brengen wij altijd graag een bezoek aan huis. Wij kunnen dan de actuele situatie bekijken. Op basis daarvan kunnen wij u een voorstel doen dat past bij uw wensen, de ruimte en uw interieurstijl. Bij een bezoek aan huis kijken wij ook direct welke eventuele aanpassingen er nodig zijn voor het installeren van de kachel of haard in uw woning. Heeft u al een haard en wilt u deze vervangen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van het ombouwen van open haard naar houtkachel.