Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Laat uw open haard ombouwen naar een houtkachel

Wilt u een open haard laten ombouwen naar een houtkachel? Dan bent u bij VUUR! aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide service, van levering tot installatie. Kom gerust eens langs in onze showroom in Sint Annaland. Daar kunt u alle houtkachels bekijken. Zodra u een mooie kachel heeft gevonden, helpen wij u met de levering en installatie. Hier hebben wij meer dan 20 jaar ervaring mee. 

Heeft u een oude open haard? 

Heeft u een oude open haard waar u vanaf wilt? Vindt u de open haard niet mooi of past hij niet bij uw interieur? Dan is het een goed idee om de open haard te laten ombouwen naar een houtkachel. Een houtkachel heeft ook nog eens verschillende voordelen ten opzichte van een open haard. Zo is een houtkachel over het algemeen een stuk veiliger, vanwege het gesloten ontwerp. Bovendien kunnen ze de ruimte efficiënter verwarmen. Dit komt doordat een houtkachel de warmte beter vasthoudt en gelijkmatiger verdeeld over de kamer. Bovendien zal u met een houtkachel minder hout verbruiken dan met een open haard. Genoeg redenen om voor een houtkachel te kiezen! 

Open haard ombouwen naar houtkachel

Ontdek de vele mogelijkheden 

Heeft u de beslissing genomen om over te gaan van een open haard naar een dichte haard dan bent u er nog niet. Er zijn dan nog diverse mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Gaat u bijvoorbeeld voor een volledige renovatie of laat u alleen een inzethaard installeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Wij kunnen dan direct bekijken wat de huidige situatie is en hoe we deze kunnen aanpassen om uw droomhaard te verwezenlijken. Met een aantal simpele vragen kunnen wij ook achterhalen wat uw smaak is zodat wij u kunnen helpen bij het kiezen van een passende kachel. Eventueel kunt u daarna nog eens een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kunt u alle houtkachels op uw gemak bekijken.  

Open haard ombouwen naar een houtkachel 

Heeft u de houtkachel van uw dromen gevonden? Wij verzorgen niet alleen de levering, maar ook de installatie van uw nieuwe aanwinst. U kunt het ombouwen van uw open haard naar een houtkachel met een gerust hart aan ons overlaten. Met meer dan 20 jaar ervaring is Cornelis Mekelenkamp een expert op dit gebied. Hij staat voor u klaar als het gaat om het ombouwen van uw open haard. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe houtkachel!