Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Open haarden bekijken in onze showroom

Een open haarden showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken? Onze kachels en haardenwinkel in St Annaland is elke zaterdag geopend van 9.00 tot 14.30 uur. Hier kunt u zich laten inspireren door diverse opstellingen van open haarden en kachels in onze showroom te bekijken. En natuurlijk beantwoorden wij ook graag al uw antwoorden en geven wij deskundig en persoonlijk advies. Wilt u zich uitgebreid door ons laten adviseren? Maak dan voorafgaand aan uw bezoek een afspraak met Cornelis. Hij vertelt u graag alles over kachels en haarden en de mogelijkheden op het gebied van installatie en het ombouwen van bestaande open haarden.

Moderne open haard

Bij een open haard denken we vaak aan ouderwetse open haarden zoals we die in oude huizen nog veel tegenkomen. Het zal u daarom misschien verrassen om te horen dat open haarden ook heel modern kunnen zijn en heel goed passen in nieuwe woningen. In veel gevallen wordt er wel gekozen voor een elektrische haard. Deze geeft wel de sfeer van een open haard, maar geen rook of andere overlast. Er zijn ook houtkachels verkrijgbaar die qua uiterlijk doen denken aan een open haard maar gesloten zijn waardoor de warmte veel efficiënter verspreid wordt. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden kunt u het aanbod van merken als Wanders, Spratherm, Fair Fires en Dimplex in onze webshop bekijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de open haarden in onze showroom te komen bekijken. Hier zijn diverse opstellingen te bewonderen en zijn brochures en catalogi aanwezig die u op het gemak kunt bekijken.

Open haard installeren of ombouwen

Als u bij ons een open haard koopt, komen wij deze graag bij u thuis installeren. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van kachels en haarden en zorgen ervoor dat uw open haard veilig is. Ook wanneer u een bestaande open haard wilt ombouwen zijn wij u graag van dienst. U heeft dan de keuze uit diverse opties, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de open haard om te bouwen en er een houtkachel in te plaatsen maar het is ook mogelijk om een inzethaard in de bestaande open haard te plaatsen. In onze showroom kunnen wij u hier alles over vertellen. Ook brengen wij graag een bezoek aan huis zodat wij de bestaande open haard kunnen beoordelen of kunnen zien waar u de haard geplaatst wilt hebben. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en uw helpen bij de keuze voor een haard of kachel die past bij de ruimte en uw wensen.

Kom open haarden kijken in de showroom

Onze showroom is elke zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur te bezoeken. Op afspraak bent u ook op vrijdag van harte welkom om de open haarden en kachels in onze showroom te komen bekijken en u te laten adviseren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.