Onze showroom bezoeken? Vrijdag op afspraak en zaterdag van 9.00 - 14.30. Laatste zaterdag van de maand gesloten.
Ga naar de inhoud

Over VUUR!

VUUR! is de kachel en infraroodpanelen showroom van Cornelis Mekelenkamp gevestigd in Sint-Annaland. Cornelis begon zijn carrière als schoorsteenveger en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het renoveren en aanleggen van rookkanalen. Een echte expert dus. In de showroom vindt u een wisselend assortiment van kachels en haarden in actuele stijlen. U heeft in bij VUUR! ruime keuze uit sfeervolle houtkachels en mooie buitenhaarden, infraroodverwarmingspanelen en warmtepompboilers. Daarnaast krijgt u hier advies van een expert over de mogelijkheden en welke soort verwarming het beste past bij uw wensen.

Waarom doe ik dit?
Voor het onderhoud van ons gezin dat God ons heeft gegeven. En om onze naaste te helpen.

Kwaliteit

Cornelis Mekelenkamp staat garant voor kwaliteit. Met ruim twintig jaar aan ervaring biedt hij je persoonlijke service met een professioneel resultaat.

Eerlijke prijzen

Werk moet natuurlijk betaald worden, maar Cornelis denkt met u mee en kijkt wat er mogelijk is voor wie het nodig heeft. VUUR! laat u niet in de kou staan!

Persoonlijk contact

Wanneer het nodig is, werkt hij met een vertrouwd clubje van vier extra mensen om klanten zo snel mogelijk te helpen. Worden er nieuwe kachels en rookkanalen geplaatst, dan is Cornelis er altijd zelf bij om kwaliteitsstandaarden te controleren.

Kachels en haarden

Sfeervolle verwarming voor uw woning. Bij VUUR! heeft u ruime keuze uit verschillende soorten kachels en haarden. Kiest u voor een klassieke inbouwhaard of een moderne hangende kachel? VUUR! biedt kachels die perfect aansluiten bij uw interieur. Prijzen voor kachels beginnen vanaf € 1200,- en installatiekosten worden apart berekend aan de hand van uw wensen.

Infrarood panelen

Een energiezuinige manier van verwarmen en toekomstbestendige verduurzaming aan uw woning. VUUR! biedt hulp met het kiezen en monteren van verschillende soorten infrarood panelen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!